U današnjem svetu usluga javljaju se mnoge poslovne prilike, ali jedno je imati preduzetnički duh, a drugo je pametno izabrati pravu poslovnu priliku.
Promena načina života koju prate hroničan nedostatak vremena, nedostatak prostora u stanovima, visoka cena električne energije i ostala ograničenja, otvorili su vrata novoj poslovnoj prilici – PERIONICA VEŠA. Pranje, sušenje i peglanje veša sve su traženije usluge. Za otvaranje perionice nije potrebno puno iskustva, znanja i finansija. Nije potreban majstorski ni stručni ispit, potrebni su minimalni tehnički uslovi, a u recesiji perionice ne beleže gubitke.

Potencijalni korisnici perionice su gotovo svi: Hoteli, hosteli, restorani, firme za čišćenje, javne institucije, studentski i učenički domovi, apartmani, kampovi, marine, male firme (frizeri, saloni lepote, radionice…), bolnice, domovi za stare, farme, mesare, pekare, škole, vatrogasci, velnes i spa centri.

Tipični korisnici samoposlužnih perionica su turisti, studenti, podstanari bez vlastite veš mašine, osobe čija je kućna veš mašina trenutno van upotrebe kao i oni koji imaju veš mašinu, ali koriste perionicu zbog mogućnosti bržeg pranje, većeg broja veš mašina ili njihovog većeg kapaciteta. Takođe, svi oni koji žele da uštede energiju, vreme i novac prilikom pranja veša.

PAMETNO POSLOVNO ULAGANJE

RAČUNICA ZA PAKET OPTIMUM

PAKET OPTIMUM

BRIGA ZA UREĐAJE JE BRIGA ZA VAŠE POSLOVANJE

Servis je mnogo više od same popravke. To je briga o kvalitetu poslovanja naših klijenata kroz instalaciju, prevenciju i održavanje uređaja.

Kod preduzetnika, zastoj u radu nije samo neugodnost. On je pretnja neometanom obavljlanju poslova, a time i prihodima. Ako trebate rezervni deo za uređaje ili samo savet, naši stručnjaci i servisna mreža stoje Vam na usluzi i jamče brz i profesionalan odgovor.

NAŠA USLUGA UKLJUČUJE

  • stručnu superviziju nad nad ugradnjom i primopredajom uređaja na objektu
  • servisnu mrežu koju čine kvalifikovani serviseri i koja osigurava servisno održavanje po najvišim profesionalnim standardima
  • održavanje uređaja na području cele zemlje; nezavisno o tome gde se nalazite naši serviseri su udaljeni jedan telefonski poziv od Vas;
  • otklanjanje kvara u najkraćem mogućem roku
  • dostupnost kompletnog asortimana rezervnih delova: sklopke, releji, programatori, gume, kaiševi, ležaji, semerinzi, grejači, termostati, termičke zaštite, prekidači.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo Ugovor o preventivnom održavanju koji može da se prilagodi Vašim potrebama smanjujući mogućnost budućeg kvarenja opreme.

Takođe, nudimo prošireni postupak instalacije koji uključuje analizu lokacije pre same kupovine, kompletno testiranje nakon svake instalacije, isporuku, ugradnju i puštanje u rad svih proizvoda kao i obuku osoblja.