PRIJAVITE KVAR

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti podataka.
Prihvatam

VAT SERVIS, VAŠA PREDNOST

VAT d.o.o. osnovan je 1992. godine. Naša delatnost obuhvata uvoz, distribuciju, održavanje i servisiranje profesionalne opreme i kućne bele tehnike, uvoz rezervnih delova, kao i veleprodaju i maloprodaju kućne i profesionalne bele tehnike.

VAT d.o.o. je ovlašćeni uvoznik i distributer LG profesionalne opreme za perionice, autorizovani servisni centar za Samsung Electronics kućne aparate i distributer rezervnih delova za belu tehniku Candy-Hoover grupacije.

Od aprila 2018, uspostavili smo stratešku saradnju sa kompanijom Comtrade Distribution, vlasnikom brenda Tesla, u oblasti tehničke podrške i organizacije servisne mreže za Tesla belu tehniku. Kao centralni servis, zaduženi smo za organizaciju i realizaciju kompletne tehničke podrške za kupce u Srbiji.

Danas smo vodeći servisni i logistički centar i servis bele tehnike sa velikim brojem ugovornih partnerstava širom Srbije, uz punu podršku u pogledu tehničkih informacija, obuke kadrova i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Svakodnevno unapređenje poslovanja i efikasna komunikacija sa servisima i krajnjim korisnicima predstavlja cilj kojem težimo. U svom poslovanju primenjujemo najnovije informatičke tehnologije, dijagnostiku, alate i opremu, savremene tehnike otklanjanja kvarova, uz svakodnevno usavršavanje naših tehničara.

Naš moto je: „Visoka profesionalnost, brza i kvalitetna usluga“. I svakodnevno se trudimo da svoj moto pretvorimo u vašu prednost.