VAT d.o.o. je osnovano 1992 godine.

U svojoj delatnosti obuhvatamo uvoz, distribuciju, održavanje i servisiranje profesionalne opreme i kućne bele tehnike, uvoz i distribuciju rezervnih delova za profesionalnu opremu i belu tehniku, veleprodaju i maloprodaju kućne i profesionalne bele tehnike.

VAT d.o.o. je ovlašćeni uvoznik i distributer LG profesionalne opreme za perionice, autorizovani servisni centar SAMSUNG ELECTRONICS za kućne aparate i distributer rezervnih delova za belu tehniku CANDY-HOOVER grupacije, za Srbiju.

Poseban segment naše delatnosti je pružanje usluga inženjeringa i konsaltinga u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma u okviru programa My HoReCa Doctor.

Danas smo vodeći servisni i logistički centar i servis bele tehnike koji pokriva veliki broj ugovornih servisa sa teritorije cele Srbije. Naši ugovorni servisi imaju punu podršku u pogledu tehničkih informacija, obuke kadrova i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Svakodnevno unapređivanje poslovanja, komunikacije sa servisima i krajnjim korisnicima naših usluga predstavlja cilj kojem težimo. U tom smislu u našem poslovanju su primenjene najnovije informatičke tehnologije, dijagnostika, alati i oprema, tehnike otkanjanja kvarova i svakodnevno usavršavanje naših tehničara.

Naš moto je „Visoka profesionalnost, brza i kvalitetna usluga“